Vedeniile,viziunile si o mica adaugire la vise

Vedeniile sunt lucruri ce nu sunt aivea sau interferenta cu celalalte ceruri(lumi),insa pot fi o stare de pierdere a facultatii mentale ,fie temporar fie cu tendinta permanenta.

Vedeniile pot fi provocate de ierburi fie fumate fie ceaiuri,de anumite droguri,de anumite leziuni cerebrale sau stari febrile de extenuarea la maxim a creierului,chiar si foamea si setea pot provoca astfel de stari.

Sa vedem legatura chimica.

INima este poarta sufletului si sangele este legatura materiala a corpului cu sufletul,creierul mic este poarta dinspre suflet inspre material.

acele subsatante infuenteaza creierul si ritmul cardiac,deconectand o mare parte a neurotransmitatorilor,astfel creirul are sinapsele libere intro oarecare masura crescand cantitatea de adrenalina si serotonima peste masura.Crescand ritmul cardiac si starea de euforie se deschide mai larga atat poarta inimi cat si nivelul creirului mic se reduce perceptia fizica a corpului.vedeniile apar ca urmare a conexiunii cu lumea spirituala sau o sensibilizare fata de alte creiere prin glanda pineala,absenta unei coereente dupa un consum pronuntat poate duce la atenuare a constiintei la a numai distinge real prietenia sau dusmania,pot aparea voci(duhuri) careti soptesc: fa aia fa ,aia in mod repetat pina ce individu ajunge sa faca anumite actiuni doar de a scapa de vocea interna,si altele pentru as putea procura doza.influenta au si lucruri pe care oamenii le considera normale ca si tigara obisnuita,cafeaua,ceaiul negru,ceaiul verde,alte ceaiuri,si unele energizante fie sucuri fie subt forma de capsule.Dar la astea depinde de cat de des se  consuma (consumul zilnic dar limitat la cel mult de  doua ori afecteaza dar in mod slab este inca acceptabil,de la mai mult de doua ori pe zi devine cu cat mai des cu ata mai periculos.

Alcolu este o subtsanta care are alt rol,acela de a dilua sangele,sangele isi pierde asftel proprietatealui naturala,cantitatea de oxigen si ea este dimminuata,individu este izolat de suflet intro oarecare masura  inima poarta este si ea mai inchisa,glanda pineala este si ea inchisa.Trupul poate fi  luat in stapinire de alte entitati,nemaifind nimeni  la comanda unitatii centrale,nici al constiintei .

Viziunile se deosebesc de vise prin faptul ca sunt percepute ca si o traire reala,parca traiesti ceva aivea.viziunile pot fi induse ,de natura intunecata sau de la divinitate.

Viziunile de la Dumnezu sunt clare conforme cu scriptura si anunta ceva ce urmeaza , fie legat de individ sau anturajul lui ,fie de o natiune sau mai multe natiuni.In general apar si ingeri.

viziunile induse sunt neclare  vb nedeslusit sunt acoperite de mistic si mister,cele cu calcule perfecte sunt masinarii,cele cu defectiuni sunt de natura umana.

Viziunile intunecate aduc vesti false in lumina adevarului ,lumina falsa.

mai exista insa viziuni ce apar intre doua peroane extrem de apropiate,daca cineva pateste ceva,celalat fie vede efectiv,fie simte.

continuare adaugire la vise :visele in mica masura mai pot fi influentate de alti oameni ce au ganduri cu tine sau vise,dar influenta asta este extrem de mica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s