Reincarnarea mit sau realitae?

Reincarnarea de tip evolutionism: este un curent care afirma ca daca gresim reluam tot lantul trofic, or cate specii sunt daca incepem sa zicem cu amioba  ,la cate specii sunt near trebuii niste ani buni  poate chiar un miliard,sa excludem o parte din speci si sa incepem si de la rama sau viermi tot near trebuii peste   o mie de ani sa ajungem inapoi oameni,si practic si real vb si plantele au o mica inteligenta sunt fiinte cu simturi ,evident sunt mai putine decat la animale da exista,deci in concluzie ar trebuii si ele incluse si sar ajunge la miliarde de ani.Deci  un timp mult prea mare ca sa fie si reala aceasta varianta.

Reincarnea ca reintrupare in acelas trup, reinviere:Este un curent destul de larg si acceptat in mai toate credintele,si este si Biblic.In biblie sunt o multime de exemplu de inviere cel mai pregnant este Lazar,inviat de Isus.

Reincarnarea in alt trup matur sau copil:prezent mai des in  India,unde este credinta in acest curent.Este practic mai degraba vb de posesie,un trup cu doi stapani nu exista.Practic sa zicem ca persoana x este un si aceasi notam persoana intai cu B si persoana a doua cu D.B are 8 ani se joaca are activitati de copil,D este bunic/a are grija de nepoti deja a trecut prin multe daca ar fi una si aceasi persoana ar  trebui sa fie constiente din start  una de alta,dar in practica moartea lui D aduca cunostiiinta la B despre viata si acestia  ba B mai si vb ca si D inloc sa vb ca si B doar cu aminitirile lui D.deci idea de traire paralela aproape in acelas timp cade,semnele si manifestarile indicand mai degraba o posesiune decat un proces evolutiv de schimb de date.

Reincarnarea ca si reintrupare prin nastere dupa o perioada de timp:IN BIblie este mentionat doar Ilie ca revenind ca si Ioan,Ilie a fost al doilea mare patriarh care isa facut cinstea sa ajunga in cer in trup.(Matei capitolul 11 versetul 14)și în Matei 17:3, Marcu 9:4 și Luca 9:30.

De aici putem trage concluzia,ca este vb de persoane care au ajuns la un inalt nivel spiritual si de credinta si nu de persoane care au trait josnic si la un nivel spiritual mic.Adica la examen cei care pica pica.Exista o singura sansa si dac profu  este leul din iuda ,mielul  si crezi in el ,il treci nu pici.

Moartea clinica nu intra la reincarnare.

Falsele vieti anterioare:exista posibilitatea pentru ca tot ce faci si ce actionezi se vede se aude, copierea a tuturor evenimentelor din viata ta si a se da mai departe,ca si fiind o autentica reincarnare.al doilea motiv pentru care nu exista este pentru ca daca asta este o scoala,un repetent dupa 11 mi de sanse cu toata bunavointa va fi lafel de 11 mi de ori.Sunt oameni carora li s-a dat sanse si chiar multe posibilitati de a o apuca pe o cale buna  si constient au apucato gresit.Doar cei care au evoluat extrem de mult  in credinta  si spiritual si au castigat vin inapoi ca sa arate lumina,calea adevarul si viata.Caci adevarul ne face liberi.

ps:dac ar fi sa mai fie sanse oare nu li sar lungi viata? nui mai simplu?stiind ca Maleahii a trait aproape o mie de ani mai mult si decat Adam.

Poatea oare saminta rea(neghina) sa dea rod bun?

Reclame

Un gând despre „Reincarnarea mit sau realitae?

  1. Recent sa facut o descoperire,inca nedovedita 100%,dar exista anumite dovezi in acest sens si anume memoria genetica sau memoria ADN,anumite date informatii si chiar trairi,pot fi transmise de la o generatie la alta pe cale genetica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s